„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută
Înainte să fiu eu

Înainte să fiu eu

Referință: ED-143384
Preț: 12 lei 15 lei
CANTITATE:
1
Adaugă în coș

O carte rară. Despre transcendenţa dragostei şi reîncarnare. O adolescentă se întâlneşte azi cu un tânăr pe care l-a mai întâlnit în viziunile sale cu 200 de ani înainte. Câte vieţi trăim? Şi de câte ori iubim? Un roman tulbură

mai mult

O carte rară. Despre transcendenţa dragostei şi reîncarnare. O adolescentă se întâlneşte azi cu un tânăr pe care l-a mai întâlnit în viziunile sale cu 200 de ani înainte. Câte vieţi trăim? Şi de câte ori iubim? Un roman tulburător despre fiinţa noastră. Scris de o canadiancă deja celebră. 

"Sfârşitul secolului al XVIII-lea iese la lumină în acest roman plin de dragoste. Un roman despre vindecarea rănilor din trecut prin deschiderea către dragoste şi adevăr, în prezent. Danielle Boonstra creează personaje pline de pasiune, memorabile şi împleteşte firele trecutului şi ale prezentului pentru a obţine o carte care te inspiră şi te obligă să o citeşti!"

- Susan Dugan, autoarea volumului de eseuri Extraordinary Ordinary Forgiveness şi al celui de povestiri Seif Haven. 

"Danielle Boonstra e o povestitoare de miracole ale inimii. În povestirile ei este mereu în căutarea adevărului şi astfel te ajută şi pe tine să faci la fel."

- Gabrielle Bernstein, autor al cărţii Spirit Junkie


Etichete: ,
Autor: Danielle Boonstra
Editura: House of Guides Publishing Group
Anul apariției: 2015
ISBN: 9786068403892
Nr. pagini: 272 pagini

Recenzii

Newsletter