„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută
Ierburi şi frunze în peste 100 reţete

Ierburi şi frunze în peste 100 reţete

Referință: ED-143342
Preț: 22.35 lei 27.94 lei

STOC EPUIZAT

Când vorbim despre "ierburi" sau legumele cu frunze, ne gândim imediat la diverse soiuri de lăptucă, spanac sau ştevie. Dar aici se încadrează o mare varietate de plante comestibile, atât cultivate, cât şi sălbatice, pe care ar fi bine să le cunoaştem şi să

mai mult

Când vorbim despre "ierburi" sau legumele cu frunze, ne gândim imediat la diverse soiuri de lăptucă, spanac sau ştevie. Dar aici se încadrează o mare varietate de plante comestibile, atât cultivate, cât şi sălbatice, pe care ar fi bine să le cunoaştem şi să le folosim mai des în bucătărie. Pe unele dintre ele o să le descoperi pentru prima dată, în timp ce altele fac parte de mult timp din arsenalul tău gastronomic. Toate au însă un numitor comun, şi anume faptul că sunt foarte bogate în vitamine, şi fibre.

De aceea am adunat aici cele mai gustoase reţete care au ca ingrediente urzici, leurdă, untişor, lobodă, măcriş, ştevie, podbal, spanac, mangold, lăptuci, varză albă, roşie, kale, varză de Bruxelles, cicoare, andive, rucola (adică voinicică, pe numele ei românesc) ş.a. 

Fiecare dintre aceste plante este descrisă, ilustrată şi gătită doar pentru tine. Tot ce trebuie să faci este să te hotărăşti care este cea mai potrivită gustului tău, s-o culegi şi să te bucuri de un preparat delicios şi sănătos totodată.


Etichete: ,
Autor: Valentina Iordan
Editura: House of Guides Publishing Group
Anul apariției: 2015
ISBN: 9786068403960
Nr. pagini: 132 pagini

Recenzii

Newsletter