„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută
Hai pe net, bunicule!
Hai pe net, bunicule!
Hai pe net, bunicule!
-74%
Hai pe net, bunicule!
Hai pe net, bunicule!
Hai pe net, bunicule!

Hai pe net, bunicule!

Referință: ED-143317
Preț: 9.99 lei 38.44 lei
CANTITATE:
1
Adaugă în coș

Conform statisticilor, numărul utilizatorilor de internet este cel mai scăzut în rândul persoanelor de vârsta a treia. Această carte li se adresează celor vârstnici, iniţiindu-i în lumea calculatorului şi internetului prin explicaţii clare şi logice, în

mai mult

Conform statisticilor, numărul utilizatorilor de internet este cel mai scăzut în rândul persoanelor de vârsta a treia. Această carte li se adresează celor vârstnici, iniţiindu-i în lumea calculatorului şi internetului prin explicaţii clare şi logice, în mod inteligibil şi profesional totodată. Pas cu pas, li se explică modul de lucru, de la pornirea aparatului şi familiarizarea treptată cu el, până la utilizarea internetului. 

Cei care îşi vor însuşi indicaţiile precise din carte şi vor învăţa lucrul la calculator se vor bucura, cu siguranţă, de noile cunoştinţe dobândite şi li se va deschide orizontul lumii în adevăratul înţeles al cuvântului. Internetul deschide pentru fiecare dintre noi o fereastră nouă spre cunoaştere, deci "hai pe net, bunicule!"


Etichete: ,
Autor: Mayer István
Editura: Editura Casa
Anul apariției: 2014
ISBN: 9786068527307
Nr. pagini: 200 pagini

Recenzii

Newsletter