„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută
Grădina de mirodenii

Grădina de mirodenii

Referință: ED-143289
Preț: 20.45 lei 28.8 lei
CANTITATE:
1
Adaugă în coș

Se ştie din timpuri străvechi că mirodeniile au efecte benefice asupra organismului, stimulând digestia şi conţinând totodată diverse vitamine, pe lângă faptul că îmbogăţesc mâncărurile cu arome deosebite, conferindu-le o savoare aparte. Remarcabil este fa

mai mult

Se ştie din timpuri străvechi că mirodeniile au efecte benefice asupra organismului, stimulând digestia şi conţinând totodată diverse vitamine, pe lângă faptul că îmbogăţesc mâncărurile cu arome deosebite, conferindu-le o savoare aparte. Remarcabil este faptul că majoritatea plantelor condimentare sunt şi plante medicinale.

Această carte, apărută în colecţia Grădina noastră, prezintă modul în care puteţi cultiva plante condimentare în propria grădină în aşa fel încât acestea să îmbunătăţească efectul decorativ al grădinii. Astfel, sunteţi instruiţi pas cu pas cum să alegeţi locul cel mai potrivit din grădină pentru a cultiva plante condimentare, în ce constă înfiinţarea acestei culturi, care sunt plantele condimentare cele mai cunoscute, precum şi lucrările specifice necesare îngrijirii acestor plante.

La final este ataşat un mic dicţionar explicativ, care vă va clarifica noţiuni mai puţin cunoscute specifice plantelor condimentare.


Etichete: ,
Autor: Megyeri Szabolcs
Editura: Editura Casa
Colecția: Grădina noastră
Anul apariției: 2014
ISBN: 9786068527321
Nr. pagini: 100 pagini

Recenzii

Newsletter