„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută
Ghirlande vesele din hârtie, Ed. a II a - Idei creative 37

Ghirlande vesele din hârtie, Ed. a II a - Idei creative 37

Referință: ED-143199
Preț: 4.82 lei 13.39 lei
CANTITATE:
1
Adaugă în coș

Recomandăm această carte grădiniţelor şi şcolilor deoarece confecţionarea ghirlandelor de hârtie este simplă, nu necesită multe materiale şi dezvoltă aptitudinile manuale ale copiilor. Ghirlandele realizate se pot folosi la decorarea sălilor de clasă, se pot oferi de ziua mamei

mai mult

Recomandăm această carte grădiniţelor şi şcolilor deoarece confecţionarea ghirlandelor de hârtie este simplă, nu necesită multe materiale şi dezvoltă aptitudinile manuale ale copiilor. Ghirlandele realizate se pot folosi la decorarea sălilor de clasă, se pot oferi de ziua mamei sau la diverse aniversări. 

Ghirlandele de hârtie sunt potrivite pentru decorarea încăperilor, dar nu numai, ele pot înveseli ambalajele cadourilor, suporturile pentru lumânări sau aranjamentele meselor festive.

Confecţionarea ghirlandelor este simplă, astfel cei mici şi cei mari pot lucra cot la cot, putând petrece în mod plăcut chiar şi o după-amiază ploioasă. Cu cât fâşia de hârtie cu care lucrăm este mai lungă şi se poate îndoi de mai multe ori, cu atât ghirlanda obţinută va fi format din mai multe figurine. Între ideile prezentate în carte oricine îşi va putea găsi un model pe gustul său.


Etichete: ,
Autor: Stephanie Feghelm, Petra Giraud, Kerstin van der Linde
Editura: Editura Casa
Colecția: Idei creative
Anul apariției: 2013
ISBN: 9786068527109
Nr. pagini: 32 pagini

Recenzii

Newsletter