„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută
Ghidul părintelui responsabil. Relaţia mamă-fiu

Ghidul părintelui responsabil. Relaţia mamă-fiu

Referință: ED-143435
Preț: 19.26 lei 24.08 lei
CANTITATE:
1
Adaugă în coș

Veronique Moraldi, mama de baiat si fata, psiholog de renume cu o indelungata experienta si-a concentrat atentia pe relatia speciala dintre mame si fiii lor. Multe dintre intrebarile pe care si le pune orice mama la un moment dat isi gasesc raspunsurile formulate intr-un limbaj extrem de accesibi

mai mult

Veronique Moraldi, mama de baiat si fata, psiholog de renume cu o indelungata experienta si-a concentrat atentia pe relatia speciala dintre mame si fiii lor. Multe dintre intrebarile pe care si le pune orice mama la un moment dat isi gasesc raspunsurile formulate intr-un limbaj extrem de accesibil, presarat cu un umor de calitate, fix in doza necesara pentru o continuare placuta a lecturii. 

Slabiciunea mamelor, puterea fiilor, conflictele, relatia cu nurorile, mamele protectoare, cele posesive, fiul unic la parinti, seducatorii, riturile initiatice fara tata, complexul lui Oedip, limbajul ce trebuie adoptat in diverse situatii si etape ale relatiei cu baiatul ce se transforma in adolescent si apoi in tanar adult, sensibilitatea masculina, comunicarea, toate aceste subiecte alaturi de multe altele sunt analizate intr-un mod exceptional de Veronique Moraldi. Sub toata luciditatea care poate deveni taioasa uneori, se simte insa o dragoste infinita pentru cel care a fost si va ramane „baiatul mamei“.


Etichete: ,
Autor: Veronique Moraldi
Editura: House of Guides Publishing Group
ISBN: 9786068403564
Nr. pagini: 288 pagini

Recenzii

Newsletter