„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută
Ghidul asistentelor de manager

Ghidul asistentelor de manager

Referință: ED-143399
Preț: 21.96 lei 27.45 lei
CANTITATE:
1
Adaugă în coș

a dintre cele mai cautate meserii ale momentului isi dezvaluie in sfarsit secretele. Anne Broilliard, Dorothee Bazin, reputate experte in domeniul formarii si specializarii in meseriile de secretariat si asistenta ating in aceasta lucrare extrem de bine structurata si scrisa intr-un limbaj accesi

mai mult

a dintre cele mai cautate meserii ale momentului isi dezvaluie in sfarsit secretele. Anne Broilliard, Dorothee Bazin, reputate experte in domeniul formarii si specializarii in meseriile de secretariat si asistenta ating in aceasta lucrare extrem de bine structurata si scrisa intr-un limbaj accesibil toate subiectele importante ale acestei indeletniciri. 

Primirea clientilor, arhivarea si clasarea documentelor si diverselor tipuri de informatii, rezumatele, documentarea, echipa performanta, formarea cadrelor, organizarea sedintelor, utilizarea telefonului, calatoriile sunt principalele fire despicate de autoare pentru a fi de folos atat celor care debuteaza in aceasta meserie, cat si persoanelor consacrate. Fiecare capitol incepe printr-un test ce ajuta la stabilirea punctelor forte si, in afara de numeroasele sfaturi, trucuri si informatii care de care mai utile, contine si exemple extrase de pe campul de lupta al mainilor drepte ale managerilor. 

Acest ghid practic iti propune: 

- sa dobandesti metodele de lucru incercate; 

- sa inovezi in misiunile tale cotidiene gratie numeroaselor marturii culese de pe teren; 

- sa-ti conduci altfel evolutia profesionala.


Etichete: ,
Autor: Anne Broilliard, Dorothee Bazin
Editura: House of Guides Publishing Group
ISBN: 9786069295786
Nr. pagini: 216 pagini

Recenzii

Newsletter