„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută
Ghid de supravieţuire de la A la Z - în cuplu

Ghid de supravieţuire de la A la Z - în cuplu

Referință: ED-143389
Preț: 11.56 lei 14.45 lei
CANTITATE:
1
Adaugă în coș

Viata de cuplu pare de nesuportat uneori si totusi nu putem trai singuri! 

De aceea, Jeff Green, unul dintre cei mai populari comici care evolueaza astazi in Marea Britanie, ne dezvaluie, cu umor, toate neplacerile la care ne-am putea astepta si ne sfatuieste cum sa le depasim.

mai mult

Viata de cuplu pare de nesuportat uneori si totusi nu putem trai singuri! 

De aceea, Jeff Green, unul dintre cei mai populari comici care evolueaza astazi in Marea Britanie, ne dezvaluie, cu umor, toate neplacerile la care ne-am putea astepta si ne sfatuieste cum sa le depasim. In lumea cartilor comice, barbatii au tendinta de a portretiza femeile ca pe niste nevrotice disperate cu rochia de mireasa in topul reusitelor lor, iar femeile au tendinta de a creiona barbatii drept niste masini de ejaculat care detesta sa-si asume responsabilitati. 

Prin comparatie, Jeff a reusit sa gaseasca echilibrul intre cele doua sexe si rolurile speciale pe care fiecare le joaca in totala distrugere nucleara a unei relatii. Ne conduce printre pagini care acopera subiecte atat de diferite ca „Ruj”, „Treburi casnice” sau „Orbire selectiva”, fiecare fiind o analiza cinstita a esecurilor noastre personale, in calitate de fiinte dornice de caldura sufleteasca. 

Jeff a pus degetul pe dureroasa dar isteric de amuzanta (asa cum stim cu totii ca este o tragedie) rana a traiului in cuplu. Aceasta carte, care este un fel de curs instructiv, va ajuta pe multi sa nu cedeze la prima problema, imbunatatind, astfel, viata tuturor cuplurilor.


Etichete: ,
Autor: Jeff Green
Editura: House of Guides Publishing Group
ISBN: 9786065130272
Nr. pagini: 180 pagini

Recenzii

Newsletter