„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută
Fulgi de nea din hârtie - Idei creative 84

Fulgi de nea din hârtie - Idei creative 84

Referință: ED-143152
Preț: 4.82 lei 13.39 lei
CANTITATE:
1
Adaugă în coș

Odată cu instalarea anotimpului rece, primii fulgi de nea şi florile de gheaţă îşi fac apariţia. Cu mic cu mare privim fascinaţi splendorile create de ger: fulgii de nea aidoma unor steluţe. Ştim că ele nu rezistă la temperaturi pozitive, motiv pentru care vă propunem să le con

mai mult

Odată cu instalarea anotimpului rece, primii fulgi de nea şi florile de gheaţă îşi fac apariţia. Cu mic cu mare privim fascinaţi splendorile create de ger: fulgii de nea aidoma unor steluţe. Ştim că ele nu rezistă la temperaturi pozitive, motiv pentru care vă propunem să le confecţionaţi din hârtie, pentru a vă putea bucura de ele în căldura locuinţei. Cartea vă prezintă cum se realizează fulgii de nea şi florile de gheaţă, în variante bombate sau în relief. Modelele prezentate sunt decorate cu sclipici şi se agaţă la ferestre sau pot fi folosite ca ornamente de masă sau ca accesorii la cadouri.

Recomandăm cartea grădiniţelor şi şcolilor deoarece materia primă este ieftină şi se poate procura uşor, iar confecţionarea fulgilor de nea dezvoltă aptitudinile manual ale copiilor.


Etichete: ,
Autor: Armin Taubner
Editura: Editura Casa
Colecția: Idei creative
Anul apariției: 2013
ISBN: 9786068527284
Nr. pagini: 32 pagini

Recenzii

Newsletter