„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută
Frumuseţea în reţete

Frumuseţea în reţete

Referință: ED-143465
Preț: 12 lei 15 lei
CANTITATE:
1
Adaugă în coș

ineva s-a gândit în sfârsit sa dezvaluie reteta frumusetii! 

Laurent Bourgeois a analizat atent produsele cosmetice din comert si a realizat rapid ca majoritatea sunt pline de aditivi, conservanti chimici, parfumuri artificiale si coloranti de tot felul care f

mai mult

ineva s-a gândit în sfârsit sa dezvaluie reteta frumusetii! 

Laurent Bourgeois a analizat atent produsele cosmetice din comert si a realizat rapid ca majoritatea sunt pline de aditivi, conservanti chimici, parfumuri artificiale si coloranti de tot felul care fie nu au efect, fie fac mai mult rau decât bine. De aceea s-a gândit sa le propuna doamnelor si domnisoarelor sa-si realizeze propriile retete, în care sa foloseasca numai ingrediente naturale. 

Pentru a fi usor de înţeles si realizat, autorul a selectat peste 75 de retete, împartite în capitole care trateaza fiecare parte a corpului. Fata, ochii, gura, parul, corpul, mâinile si picioarele vor beneficia de cele mai bune îngrijiri la costuri minime! Cele preocupate de frumusete vor gasi în aceste pagini tot ce le trebuie pentru a arata traznet: masti, uleiuri, creme, lotiuni, gomaje, demachiante, pasta de dinti, sampoane, bai, balsamuri, pomezi, toate asteapta sa fie încercate.


Etichete: ,
Autor: Laurent Bourgeois
Editura: House of Guides Publishing Group
ISBN: 9786068403670
Nr. pagini: 96 pagini

Recenzii

Newsletter