„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută
Flori cu bulbi

Flori cu bulbi

Referință: ED-143277
Preț: 20.45 lei 28.8 lei
CANTITATE:
1
Adaugă în coș

Florile cu bulbi sunt cei mai fiabili vestitori ai primăverii. După iarna cenuşie, ele sunt primele care ne bucură cu florile lor. La prima vedere, bulbii par neînsemnaţi şi inexpresivi, nici nu ne putem da seama de ce sunt capabili. Cele mai multe flori de acest gen răsar &ici

mai mult

Florile cu bulbi sunt cei mai fiabili vestitori ai primăverii. După iarna cenuşie, ele sunt primele care ne bucură cu florile lor. La prima vedere, bulbii par neînsemnaţi şi inexpresivi, nici nu ne putem da seama de ce sunt capabili. Cele mai multe flori de acest gen răsar în fiecare an după plantare, iar unele, de genul brânduşelor, viorelelor pot să se şi înmulţească.

Florile cu bulbi sunt ideale pentru începători deoarece îngrijirea lor nu necesită multă bătaie de cap, iar rezultatul este neaşteptat. Lucrarea de faţă, apărută în colecţia Grădina noastră, ne îndrumă pas cu pas în obţinerea unei grădini sau a straturilor de flori cu bulbi, începând cu alegerea plantelor potrivite şi continuând cu îngrijirea, depozitarea, înmulţirea, combaterea bolilor şi a dăunătorilor.


Etichete: ,
Autor: Christina Knebel
Editura: Editura Casa
Colecția: Grădina noastră
Anul apariției: 2010
ISBN: 9786069234914
Nr. pagini: 60 pagini

Recenzii

Newsletter