„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută
Figurine din sârmă pluşată - Idei Creative 60

Figurine din sârmă pluşată - Idei Creative 60

Referință: ED-143176
Preț: 4.47 lei 12.43 lei
CANTITATE:
1
Adaugă în coș

În acest volum vă prezentăm cum se pot confecţiona figurine din sârmă pluşată. Aceasta se găseşte în comerţ în culori diverse, ba mai mult, şi cu modele ce imită pielea animalelor. Sârma pluşată se modelează, se taie şi se lipeşte foarte uşor, astfel

mai mult

În acest volum vă prezentăm cum se pot confecţiona figurine din sârmă pluşată. Aceasta se găseşte în comerţ în culori diverse, ba mai mult, şi cu modele ce imită pielea animalelor. Sârma pluşată se modelează, se taie şi se lipeşte foarte uşor, astfel că munca ne va fi limitată doar de propria noastră fantezie. Figurinele confecţionate: elefănţelul, cămila, caracatiţa, balaurul cu cinci capete, fluturaşul sau omuleţii de zăpadă, pot constitui cadouri, jucării sau ornamente, dar şi suporturi pentru carduri sau felicitări ori accesorii pentru cadouri.

Recomandăm această carte grădiniţelor şi şcolilor, deoarece materiile prime se procură uşor, iar confecţionarea figurinelor din sârmă pluşată constituie o activitate amuzantă, care dezvoltă şi aptitudinile manuale ale copiilor.


Etichete: ,
Autor: Varga Judit
Editura: Editura Casa
Colecția: Idei creative
Anul apariției: 2012
ISBN: 9786068189505
Nr. pagini: 32 pagini

Recenzii

Newsletter