„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută
Eşti extenuat? Pune capăt epuizării şi simte-te minunat din nou!

Eşti extenuat? Pune capăt epuizării şi simte-te minunat din nou!

Referință: ED-143480
Preț: 11.56 lei 14.45 lei

STOC EPUIZAT

Epuizarea a capatat, in zilele noastre, amploarea unei epidemii. Starea de oboseala este o problema la ordinea zilei, cu care se confrunta tot mai multi oameni, nestiind cum s-o trateze. Exact aceasta este ideea pe care o dezvolta doctorul Frank Lipman in cartea sa. El reda, pe etape, un program

mai mult

Epuizarea a capatat, in zilele noastre, amploarea unei epidemii. Starea de oboseala este o problema la ordinea zilei, cu care se confrunta tot mai multi oameni, nestiind cum s-o trateze. Exact aceasta este ideea pe care o dezvolta doctorul Frank Lipman in cartea sa. El reda, pe etape, un program de revitalizare de 42 de zile, care se concentreaza atat asupra felului in care ne hranim, cat si asupra exercitiilor fizice (mai exact, a pozitiilor yoga) pe care ar trebui sa le punem in practica. 

Autorul adauga, la sfarsitul cartii, si un intreg retetar de preparate eficiente in procesul de revitalizare. in plus, sunt mentionate in detaliu si alimentele care au efecte benefice. Programul alimentar este construit in asa fel incat functioneaza si ca o dieta – care este cu atat mai eficienta in masura in care reusim sa ne regasim ritmul natural al organismului, un principiu de baza in cartea lui Frank Lipman. Trebuie sa traiesti, sa te odihnesti, sa mananci dupa ritmurile tale organice. 

Cu siguranta ca, regasindu-ne echilibrul, vom reusi sa ducem o viata linistita, fara stres, griji si oboseala – prin urmare, vom reusi sa ne organizam si sa nu ne mai lasam coplesiti de modul alert in care se deruleaza totul in ziua de azi.


Etichete: ,
Autor: Frank Lipman
Editura: House of Guides Publishing Group
ISBN: 9786065130715
Nr. pagini: 248 pagini

Recenzii

Newsletter