„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută
Din suflet necunoscut

Din suflet necunoscut

Referință: ED-143820
Preț: 12 lei 15 lei
CANTITATE:
1
Adaugă în coș

Parcursul actritei Charlotte Valandrey este intr-adevar iesit din comun. In ciuda grelelor antecedente medicale, a seropozitivitatii si a grefei cardiace, aceasta pastreaza o energie si o vitalitate debordanta. Itinerariul lui Charlotte Valandrey de dinainte si de dupa transplant este excep

mai mult

Parcursul actritei Charlotte Valandrey este intr-adevar iesit din comun. In ciuda grelelor antecedente medicale, a seropozitivitatii si a grefei cardiace, aceasta pastreaza o energie si o vitalitate debordanta. Itinerariul lui Charlotte Valandrey de dinainte si de dupa transplant este exceptional.
Marturia ei este captivanta.


Ne face sa ne punem intrebari despre continuitate, despre relatia dintre cel care doneaza si cel care primeste. Legatura pe care ea vrea s-o creeze cu donatorul si anturajul acestuia este una puternica, sfasietoare si subliniaza forta simbolismului pe carel reprezinta grefa cardiaca, caci inima este, mai mult ca oricare alt organ, incarcata de sentimente inca din negura vremii. Pentru Charlotte, inima de ocazie vine la pachet cu un suflet despre care simte nevoia sa afle mai multe, sa il cerceteze.
Un suflet pe care trebuie sa il simta batand ca sa il poata accepta.


Etichete: ,
Autor: Charlotte Valandrey, Jean Arcelin
Editura: House of Guides Publishing Group
Anul apariției: 2015
ISBN: 9786069397954
Nr. pagini: 296 pagini

Recenzii

Newsletter