„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută
Diete personalizate - Ediția a II a

Diete personalizate - Ediția a II a

Referință: ED-143341
Preț: 25.05 lei 31.31 lei
CANTITATE:
1
Adaugă în coș

Datorită succesului de care s-a bucurat la prima apariţie, pentru care ţinem să mulţumim cititorilor noştri, această nouă ediţie a cărţii Diete personalizate vine să completeze cu mai multe reţete şi mai multe sfaturi lucrarea precedentă. Vânzarea foarte buna de care se bucur

mai mult

Datorită succesului de care s-a bucurat la prima apariţie, pentru care ţinem să mulţumim cititorilor noştri, această nouă ediţie a cărţii Diete personalizate vine să completeze cu mai multe reţete şi mai multe sfaturi lucrarea precedentă. Vânzarea foarte buna de care se bucură acest titlu se datorează faptului că autoarea, Vera Daghie, este unul dintre cei mai apreciaţi medici nutriţionişti de la noi, lucru dovedit atât de anii de experienţă şi reuşitele profesionale cât şi de interesul mass media. Această nouă ediţie a cărţii va fi şi ea susţinută de apariţii în presa scrisă, presa online şi pe mai multe canale de televiziune. 

"Diete personalizate recomandă să urmăm nişte reguli culinare de bun simţ bazate în primul rând pe moderaţie şi nu neapărat pe restricţii. Dacă vă restricţionaţi accesul la toate alimentele şi preparatele care vă plac, nu faceţi altceva decât să vă creşteţi gradul de frustrare şi să vă micşoraţi şansele de reuşită pe termen lung. 

Alegeţi să slăbiţi moderat, sănătos şi în concordanţă cu nevoile corpului vostru. Conceptul de dietă personalizată este gândit în aşa fel încât se pliază perfect pe nevoile fiecărei persoane în parte. Nu trebuie să vă gândiţi că este o metodă costisitoare sau care se potriveşte numai vedetelor. Vorbim aici de o schimbare a stilului vostru de viaţă după principiile acceptate de voi şi de corpul vostru. Este cea mai bună cale de a obţine şi menţine rezultate pentru că funcţionează cu ajutorul vostru şi pentru voi."


Etichete: ,
Autor: Dr. Vera Daghie
Editura: House of Guides Publishing Group
ISBN: 9786068403984
Nr. pagini: 120 pagini

Recenzii

Newsletter