„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută
Decoraţiuni florale de Paşti - Idei creative 72

Decoraţiuni florale de Paşti - Idei creative 72

Referință: ED-143164
Preț: 4.82 lei 13.39 lei
CANTITATE:
1
Adaugă în coș

Primăvara este anotimpul renaşterii şi al bucuriei resimţite în timpul pregătirilor pentru sărbătorile pascale. După iarna rece şi lungă, trupul şi sufletul prind forţe noi, gata să înfrunte un nou început. Fiecare început de primăvară este marcat de sărbă

mai mult

Primăvara este anotimpul renaşterii şi al bucuriei resimţite în timpul pregătirilor pentru sărbătorile pascale. După iarna rece şi lungă, trupul şi sufletul prind forţe noi, gata să înfrunte un nou început. Fiecare început de primăvară este marcat de sărbătoarea pascală, întâmpinată cu ornamente inspirate de prospeţimea anotimpului vernal.

Simbolul incontestabil al acestei sărbători este oul, pregătit şi decorat pentru tradiţionalul ritual al „ciocnirii”, dar şi pentru a ne încânta privirea. Deschideţi cutiuţa creativă a micilor comori, alegeţi resturi de materiale, mărgele şi panglici colorate şi confecţionaţi decoraţiuni primăvăratice cu flori. Învăluiţi-vă casa în culori de primăvară, confecţionând ornamente şi cadouri deosebite de Paşti. Puişori în leagăn, ouă dantelate, quilling sau decorate cu şnur, coroniţe din turtă dulce, crenguţe de Paşti, décor pentru uşă sunt doar câteva dintre decoraţiunile pe care le puteţi confecţiona, urmărind indicaţiile din cartea propusă.


Etichete: ,
Autor: Radics Mária
Editura: Editura Casa
Colecția: Idei creative
Anul apariției: 2013
ISBN: 9786068189963
Nr. pagini: 32 pagini

Recenzii

Newsletter