„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută
Decoraţiuni din hârtie. Forme geometrice - Idei creative 70

Decoraţiuni din hârtie. Forme geometrice - Idei creative 70

Referință: ED-143166
Preț: 4.82 lei 13.39 lei
CANTITATE:
1
Adaugă în coș

Formele geometrice sunt fascinante, mai ales poliedrele regulate - tetraedrul, octaedrul, hexaedrul, dodecaedrul şi icosaedrul - de aceea şi realizarea lor din hârtie poate constitui o activitate plăcută. Poliedrele gata realizate pot deveni decoraţiuni pentru geamuri şi vitrine, orna

mai mult

Formele geometrice sunt fascinante, mai ales poliedrele regulate - tetraedrul, octaedrul, hexaedrul, dodecaedrul şi icosaedrul - de aceea şi realizarea lor din hârtie poate constitui o activitate plăcută. Poliedrele gata realizate pot deveni decoraţiuni pentru geamuri şi vitrine, ornamente pentru pomul de Crăciun sau pur şi simplu cutii cu totul deosebite pentru cadouri. Oferiţi celor dragi o cutie din semicercuri, zaruri, o piramidă, o cutie cu pisicuţe sau valuri, toate realizate din forme geometrice.

În comerţ se găsesc nenumărate tipuri de hârtii colorate şi cu modele, de aceea veţi găsi cu siguranţă una potrivită pentru orice ocazie: zile de naştere, de botez, de Crăciun, Paşti sau pentru alte evenimente festive.

Recomandăm această carte şcolilor, deoarece împăturirea formelor geometrice le va aduce mici bucurii şi satisfacţii atât fetelor cât şi băieţilor, dezvoltându-le în acelaşi timp aptitudinile manuale şi vederea în spaţiu.


Etichete: ,
Autor: Armin Taubner
Editura: Editura Casa
Colecția: Idei creative
Anul apariției: 2013
ISBN: 9786068189925
Nr. pagini: 32 pagini

Recenzii

Newsletter