„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută
De ce trăiesc mai mult oamenii fericiţi

De ce trăiesc mai mult oamenii fericiţi

Referință: ED-143401
Preț: 10.12 lei 14.45 lei

STOC EPUIZAT

Banii aduc sau nu fericirea? Dar frumusetea, o relatie de cuplu, sportul, cunostintele? Acestea sunt cateva dintre intrebarile pe care si le-a pus Jordi Quoidbach, doctor in psihologie care studiaza la Harvard chiar… fericirea! Ei da, lucrul dorit de toti dintotdeauna a ajuns subiect de ce

mai mult

Banii aduc sau nu fericirea? Dar frumusetea, o relatie de cuplu, sportul, cunostintele? Acestea sunt cateva dintre intrebarile pe care si le-a pus Jordi Quoidbach, doctor in psihologie care studiaza la Harvard chiar… fericirea! Ei da, lucrul dorit de toti dintotdeauna a ajuns subiect de cercetare stiintifica! Desi pare surprinzator la prima vedere, demersul, bazat pe studii si experimente efectuate pe numerosi subiecti, a avut rezultatele scontate. 

Cititorii vor gasi in paginile cartii de fata rezultatele acestor eforturi stiintifice, materializate in sfaturi prezentate intr-un limbaj pe intelesul tuturor, presarat cu umor si plin de informatii care de care mai interesante si mai utile, toate de bun simt si extrem de logice, testate atat pe teren, cat si in laborator. Si da, vor gasi acele mici trucuri care-i vor ajuta sa fie macar un pic mai fericiti. Banii, frumusetea, relatiile de cuplu, sportul, ignoranta sunt cateva dintre subiectele care fac deliciul acestui fericit ghid de viata lunga, perfect pentru cei care doresc sa afle raspunsul la intrebari precum: 

Exista o gena a fericirii? 

Fericirea unora inseamna nefericirea altora 

Fericirea consta in alegeri? 

Femeile care zambesc au mai multe sanse sa se marite? 

Fericirea este contagioasa? 

Toate acestea, si multe altele vor starni interesul cititorilor care, atunci cand vor termina lectura, vor fi bucurosi s-o reinceapa atunci cand vor simti ca au nevoie sa li se reaminteasca faptul ca fericirea vine in doze mici, din varierea placerilor, si ca insusi faptul de a fi fericit te face… fericit.


Etichete: ,
Autor: Jordi Quoidbach
Editura: House of Guides Publishing Group
ISBN: 9786069295700
Nr. pagini: 208 pagini

Recenzii

Newsletter