„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută
Cum te vindeci după o decepţie în dragoste

Cum te vindeci după o decepţie în dragoste

Referință: ED-143398
Preț: 3.86 lei 4.82 lei
CANTITATE:
1
Adaugă în coș

Nimeni nu este ferit de o suferinta in dragoste. Sa iei decizia de a te desparti nu este usor si nici nu trebuie sa iei aceasta hotarare dintr-o data, de pilda dupa o cearta furtunoasa. Cuplul este o sursa de conflicte, adesea de nerezolvat, si trece neaparat prin momente critice. Aceste conflict

mai mult

Nimeni nu este ferit de o suferinta in dragoste. Sa iei decizia de a te desparti nu este usor si nici nu trebuie sa iei aceasta hotarare dintr-o data, de pilda dupa o cearta furtunoasa. Cuplul este o sursa de conflicte, adesea de nerezolvat, si trece neaparat prin momente critice. Aceste conflicte si crize ne fac sa ne confruntam si ne forteaza sa evoluam. Pe de alta parte, exista insa si relatii toxice pe care trebuie sa le intrerupem, relatii care ne fac nefericiti, ne izoleaza si ne fac sa pierdem, putin cate putin, pofta de viata, stima de sine si increderea in propria persoana. 

Simpla constientizare a iubirii si buna credinta nu sunt suficiente pentru a ca un cuplu sa fie fericit pe termen lung. Uneori, pentru propria persoana, pentru partener si pentru copii este mult mai putin daunator sa divortezi, decat sa n-o faci (de exemplu, in situatii care implica violenta). Caci nu divortul in sine este cel care afecteaza cel mai mult copiii, ci modul de a realiza ruptura. 

Asadar, cum spune Nietzsch, „Ce nu te omoara te face mai puternic“. Unele persoane nu-si revin niciodata dintr-o ruptura, dar cele mai multe reusesc sa iasa din starea depresiva si sa creasca tocmai datorita suferintei produse de despartire. 

Pentru a-i ajuta pe toti cei raniti in dragoste si pe cei care trebuie sa ia decizia neplacuta, dar necesara, de a se desparti de o persoana care le-a fost candva draga, psihologul Yvon Dallaire ofera acest ghid concis si extrem de practic. 

In aceasta carte, autorul abordeaza diferitele aspecte ale suferintei in dragoste: 

* momentele critice cele mai propice despartirilor 

* etapele de doliu care urmeaza dupa ruptura 

* relatiile toxice carora trebuie sa le pui punct 

* reactiile emotive ale Initiatoarei si ale Abandonatei 

* cele trei dimensiuni ale unei rupturi 

* strategiile care trebuie utilizate pentru a scapa cat mai repede de o suferinta in dragoste


Etichete: ,
Autor: Yvon Dallaire
Editura: House of Guides Publishing Group
ISBN: 9786069281314
Nr. pagini: 96 pagini

Recenzii

Newsletter