„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută
Cum ajungi la 100 de ani...făra regrete

Cum ajungi la 100 de ani...făra regrete

Referință: ED-143600
Preț: 16 lei 20 lei
CANTITATE:
1
Adaugă în coș

…cum ajungi la 100 de ani? Păi trebuie să duci o viaţă sănătoasă şi echilibrată. In teorie sună bine, dar în practică lucrurile sunt un pic mai dificile, însă nu imposibile. Oricum, dacă ai pus mâna pe cartea asta,

mai mult

…cum ajungi la 100 de ani? 

Păi trebuie să duci o viaţă sănătoasă şi echilibrată. In teorie sună bine, dar în practică lucrurile sunt un pic mai dificile, însă nu imposibile. Oricum, dacă ai pus mâna pe cartea asta, primul pas e făcut. 

Dr. Soly Bensabat, o personalitate a lumii medicale, elev al faimosului Hans Selyé supranumit „părintele stresului“ s-a decis să ofere publicului larg descoperirile pe care le-a făcut în mai bine de 20 de ani de practică şi cercetare. 

Pediatru la origine, a început să se întrebe cum poate prelungi sănătatea adultului pentru a-i permite să înfrunte fără teamă vârsta şi consecinţele ei. 

Răspunsurile pe care le-a aflat sunt incluse toate în paginile acestui manual de viaţă lungă. El explică foarte clar mecanismele îmbătrânirii, şi propune o abordare medicală globală în diferite etape precum:

● realizarea examenelor şi investigaţiilor pentru depistarea riscurilor care compromit speranţa de viaţă;

● elaborarea unui program personalizat propriu fiecărui individ împărţit în şapte obiective principale, în special o dietetică şi o psihologie a longevităţii, o echilibrare a carenţelor şi deficitelor, un aport de suplimente nutriţionale dinamizante…


...care ar fi motoul acestei cărţi? 

Chiar vorbele autorului: „Să îmbătrânim frumos înseamnă să trăim mai bine”.


Etichete: ,
Autor: Soly Bensabat
Editura: House of Guides Publishing Group
Anul apariției: 2005
ISBN: 9786068403700
Nr. pagini: 180 pagini

Recenzii

Newsletter