„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută
Cronici conjugale

Cronici conjugale

Referință: ED-143407
Preț: 18.11 lei 22.64 lei
CANTITATE:
1
Adaugă în coș

Fiecare dintre noi decide ce drum va urma in viata de adult. Principala provocare o reprezinta raspunsul la intrebarea: imi este mai bine singur, eu cu mine, in intimitatea mea, sau alaturi de cineva, de o persoana pe care sa o iubesc si care sa ma iubeasca, alaturi de care sa fiu fericit in cupl

mai mult

Fiecare dintre noi decide ce drum va urma in viata de adult. Principala provocare o reprezinta raspunsul la intrebarea: imi este mai bine singur, eu cu mine, in intimitatea mea, sau alaturi de cineva, de o persoana pe care sa o iubesc si care sa ma iubeasca, alaturi de care sa fiu fericit in cuplu ? Optiunea ne apartine; totusi, sfaturile, experienta si punctul de vedere intemeiat al unui psiholog ne pot fi de un real ajutor. 

In cartea lui, o culegere de 52 de „cronici conjugale“, Yvon Dallaire ne arata cum sa reusim sa depasim momentele critice ale oricarei relatii, cum sa invatam sa ascultam chiar si atunci cand celalalt tace, cum sa mediem conflictele si cum sa adaugam iubirii pasionale de la inceput prietenie, incredere, armonie si liniste – temelia unei infrastructuri imbatabile, asa cum este cuplul. Citindu-i paginile, presarate cu intelepciune si umor, vom putea sa alegem cum vom „dansa“: singuri sau in doi ?


Etichete: ,
Autor: Yvon Dallaire
Editura: House of Guides Publishing Group
ISBN: 9786065131484
Nr. pagini: 168 pagini

Recenzii

Newsletter