„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută
Creşterea copilului. Sfaturi de mămică pentru fiecare vârstă

Creşterea copilului. Sfaturi de mămică pentru fiecare vârstă

Referință: ED-143433
Preț: 19.26 lei 24.08 lei
CANTITATE:
1
Adaugă în coș

Viaţa este într-adevăr o bucurie. Dar reuşiţi să vă puneţi cu adevărat în pielea cuiva care aşteaptă un copil? 

Orice părinte vrea să devină unul bun, începe să se informeze despre cum se cresc copiii, cum se educă, cum se hrănesc. Şi vin tone

mai mult

Viaţa este într-adevăr o bucurie. Dar reuşiţi să vă puneţi cu adevărat în pielea cuiva care aşteaptă un copil? 

Orice părinte vrea să devină unul bun, începe să se informeze despre cum se cresc copiii, cum se educă, cum se hrănesc. Şi vin tone de informaţii de pe Internet sau din volume dedicate mamei şi copilului. Şi fiecare are propria viziune despre viaţă şi acest eveniment covârşitor care înseamnă începutul vieţii şi, mai cu seamă, a începutului în viaţă a propriului copil. 

Şi intraţi într-un iureş în care informaţiile despre următorul eveniment din viaţa dumneavoastră se succedă cu viteză. Şi sunt prea multe şi nu credeţi că le veţi învăţa şi parcă e mai greu ca la şcoală. Măcar la şcoală, dacă nu luaţi un examen, mai exista o sesiune în toamnă. În faţa propriului copil, realitatea este că veţi da examene zilnic şi contează cu adevărat dacă le picaţi sau nu. 

Staţi puţin şi respiraţi! 

Aveţi în mână o carte scrisă de cineva care a trecut prin toate aceste examene şi e mulţumită de rezultat. Citind-o o să fiţi pregătiţi pentru toate acele lucruri care SIGUR se vor întâmpla.


Etichete: ,
Autor: Izabela Copolovici
Editura: House of Guides Publishing Group
Anul apariției: 2014
ISBN: 9786068403731
Nr. pagini: 118 pagini

Recenzii

Newsletter