„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută
Creează un cuplu durabil

Creează un cuplu durabil

Referință: ED-143386
Preț: 12 lei 15 lei

STOC EPUIZAT

Inca o carte despre cupluri! Ei bine, da! Este necesara! De ce? Pentru ca pune altfel problema. Creeaza un cuplu durabil nu este deloc o carte usurica, dimpotriva, devine chiar greu digerabila pe alocuri fiindca… ne expune! Poate este chiar oglinda cuplului nostru! Si mai rau chiar…

mai mult

Inca o carte despre cupluri! Ei bine, da! Este necesara! De ce? Pentru ca pune altfel problema. Creeaza un cuplu durabil nu este deloc o carte usurica, dimpotriva, devine chiar greu digerabila pe alocuri fiindca… ne expune! Poate este chiar oglinda cuplului nostru! Si mai rau chiar… ne invata! Asta-i culmea? Pe noi, experti innascuti in cuplu si relatii pasagere sau care dureaza de-o viata? Da! Autorii, alcatuind un cuplu ce si-a format a doua oara familia, lucru bun de stiut si care confirma faptul ca cele spuse de cei doi terapeuti experimentati sunt lucruri cat se poate de reale si eficiente prezinta mai mult de cinci secrete ale fericirii in doi. Notiunile-cheie dezvaluite de ei intr-un limbaj accesibil, eliberat de tot soiul de termeni stiintifici vor ajuta membrii oricarui cuplu sa-si inteleaga mai bine relatia si sa-si construiasca fericirea in doi. Ideea copilareasca a iubirii eterne si intense ca-n prima zi este inlocuita cu o abordare mai pragmatica, ce trateaza cuplul ca un organism viu, care se naste, creste, se dezvolta, trece prin tot felul de crize, se hraneste, se maturizeaza si… moare sau se mentine pentru cei care au invatat sa se cunoasca si sa se accepte atat pe ei, cat si pe jumatatea lor. 

Dinamica personala, crizele, notiunile de ierarhie si jocurile de putere, cele de teritoriu si frontiera, distanta si diferentiere, angajament in toate formele lui, impactul schimbarilor, riscurile (in)fidelitatii, (ne)comunicarea, intimitatea si multe altele sunt aspecte tratate cu multa seriozitate, ideile prezentate fiind sustinute de numeroase exemple extrase din sedintele terapeutice. Un cuplu durabil, a carui inima bate intre securitate si libertate, se poate crea, cali si exista numai intre mangaieri si furtuni.


Etichete: ,
Editura: House of Guides Publishing Group
ISBN: 9786069295793
Nr. pagini: 200 pagini

Recenzii

Newsletter