„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută
Comunică bine prin look

Comunică bine prin look

Referință: ED-143402
Preț: 12 lei 15 lei

STOC EPUIZAT

Comunica bine prin look. Gata! De azi inainte, hainele nu or sa mai fie o nebuloasa ori o povara pentru tine. Dimpotriva, daca pana acum imbracamintea te cam scotea din sarite (mai ales in cazul barbatilor) de acum inainte lucrurile se vor schimba radical, impreuna cu tunsoarea sau coafura ce nu-

mai mult

Comunica bine prin look. Gata! De azi inainte, hainele nu or sa mai fie o nebuloasa ori o povara pentru tine. Dimpotriva, daca pana acum imbracamintea te cam scotea din sarite (mai ales in cazul barbatilor) de acum inainte lucrurile se vor schimba radical, impreuna cu tunsoarea sau coafura ce nu-ti incadreaza bine fata. 

Cu totii intoarcem capul dupa o persoana despre care spunem ca are gust, stie sa se imbrace. Si facem asta pentru ca respectiva stie sa ne comunice bine diverse informatii prin look-ul ei. Iar lucrul asta valoreaza mult atat in viata personala, cat si (sau mai ales) la munca. Stiai ca exista sase tipuri de personalitate care se imbraca in mod diferit? Dar ca imaginea pe care ti-o creezi spune foarte multe despre tine? Vrei sa inveti cum sa te poti exprima cu ajutorul ei? Stii care este culoarea ta de baza? Dar morfologia? Sa mai amintesc de proportii? 

Ei bine, daca vrei sa afli raspunsurile la toate aceste intrebari si multe alte lucruri interesante, de pilda cum sa-ti organizezi garderoba si sa treci de la un look bun la un comportament bun la munca si in societate in general, acest ghid practic este exact ce-ti trebuie. Nu uita sa arunci o privire si in anexele care prezinta particularitatile imaginii la feminin, care le invata pe doamne, printre altele, cum sa se machieze corect si curat in doar 15 minute, sau cele ale imaginii la masculin, din care domnii vor afla ce tip de nod de cravata se potriveste cel mai bine cu un anumit guler de camasa, sau cum sa poarte un costum pe masura. Nu sunt uitati nici cei care au mici probleme cu greutatea. Arta imbracarii hainelor care mascheaza rotunjimile este descrisa pas cu pas, devenind astfel simpla si eficienta pentru toti cei care cred ca haina il face pe om. Indiferent daca o citesti cap-coada sau sari direct la ce te intereseaza, nu uita: Imaginea ta este ca un puzzle… intr-un singur exemplar!


Etichete: ,
Autor: Brigitte Esnoult, Pascal Legrand
Editura: House of Guides Publishing Group
ISBN: 9786069295779
Nr. pagini: 184 pagini

Recenzii

Newsletter