„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută
Compostul în gospodărie

Compostul în gospodărie

Referință: ED-143286
Preț: 20.45 lei 28.8 lei
CANTITATE:
1
Adaugă în coș

Această carte, apărută în colecţia Grădina noastră, oferă informaţii detaliate despre prepararea şi utilizarea compostului în gospodărie, prezentând totodată cele mai noi aplicaţii în această atât de importantă lucrare de grădinărit. Cititorii vor afl

mai mult

Această carte, apărută în colecţia Grădina noastră, oferă informaţii detaliate despre prepararea şi utilizarea compostului în gospodărie, prezentând totodată cele mai noi aplicaţii în această atât de importantă lucrare de grădinărit. Cititorii vor afla din lectura acestei cărţi cum se poate prepara solul fertil în grădină, ce este un strat înălţat, care sunt condiţiile ce trebuie asigurate solului pentru obţinerea unui compost de calitate, capabil să asigure recoltele dorite.

Pas cu pas, cititorii vor fi iniţiaţi in etapele care trebuie urmate pentru a obţine o platformă de compost, care sunt utilajele necesare pentru această lucrare, din ce anume se poate obţine compostul, care sunt dăunătorii care pot apărea, dar şi cele mai eficiente metode pentru combaterea acestora.

Cartea se încheie cu prezentarea unor activităţi colaterale celei de compostare, cărora trebuie să li se acorde importanţa cuvenită în scopul obţinerii unui compost reuşit, a unui sol fertil şi implicit a unor recolte pe măsură.


Etichete: ,
Autor: Kraft Von Heynicz
Editura: Editura Casa
Colecția: Grădina noastră
Anul apariției: 2012
ISBN: 9786068189581
Nr. pagini: 92 pagini

Recenzii

Newsletter