„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută
Clădiri în acuarelă
Clădiri în acuarelă
Clădiri în acuarelă
-40%
Clădiri în acuarelă
Clădiri în acuarelă
Clădiri în acuarelă

Clădiri în acuarelă

Referință: ED-143258
Preț: 23.06 lei 38.44 lei
CANTITATE:
1
Adaugă în coș

A îmbina desenul cu acuarela nu este doar un exerciţiu practic, de măiestre artistică, ci şi unul intelectual şi imaginativ. Cartea profesorului dr. Balogh István este un excelent ghid pentru a pătrunde în intervalul, deopotrivă precis şi fantast, dintre acuarelă şi d

mai mult

A îmbina desenul cu acuarela nu este doar un exerciţiu practic, de măiestre artistică, ci şi unul intelectual şi imaginativ. Cartea profesorului dr. Balogh István este un excelent ghid pentru a pătrunde în intervalul, deopotrivă precis şi fantast, dintre acuarelă şi desenul de arhitectură.

Desenul de arhitectură însoţit şi potenţat de acuarelă formează un cuplu artistic subtil: desenul şi culoarea în laviu nu se contopesc, ci doar se armonizează, ca perechile în ritmul dansului. Este meritul incontestabil al cărţii profesorului Balogh István de a surprinde pas cu pas acest dans vizual, în care se împleteşte rigoarea desenului cu prospeţimea jucăuşă a culorilor de apă, ambele lăsând să pătrundă lumina până în adâncul imaginii - pentru ca astfel să se transfigureze."

Dr. Ramona Novicov - critic de artă.


Etichete: ,
Autor: Dr. Balogh István
Editura: Editura Casa
Colecția: Micul atelier
Anul apariției: 2015
ISBN: 9786068527727
Nr. pagini: 114 pagini

Recenzii

Newsletter