„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută
Chiar inainte de fericire

Chiar inainte de fericire

Referință: ED-143787
Preț: 27.3 lei 39 lei

STOC EPUIZAT

Povestea extraordinară a unei mame singure care surprinde pe toată lumea prin curajul și puterea ei atunci când destinul o pune la încercare. 

Julie a renunțat demult să mai creadă în povești, în bunătate și în toate aceste minciuni. La vâ

mai mult

Povestea extraordinară a unei mame singure care surprinde pe toată lumea prin curajul și puterea ei atunci când destinul o pune la încercare. 

Julie a renunțat demult să mai creadă în povești, în bunătate și în toate aceste minciuni. La vârsta de 20 de ani este casieriță la un supermarket. Se confruntă cu hărțuirile repetate din partea șefului și cu teama de a-și pierde slujba. Dar nu își permite acest lucru. Are nevoie de acel loc de muncă. Trebuie să se susțină singură, familia îndepărtându-se de ea din momentul în care a rămas însărcinată cu micuțul Lulú, acum în vârstă de trei ani. 

Într-o zi, aflând povestea ei, Paul, client la supermarketul în care Julie lucra, a invitat-o pe aceasta și pe băiețelul ei să petreacă câteva zile pe coasta Bretaniei cu el și fiul său, Jerome. Prudentă la început, Julie a acceptat totuși invitația, fără să știe că acea călătorie îi va schimba viața pentru totdeauna. O călătorie a uitării și o serie de evenimente neașteptate îi vor arăta lui Julie partea tristă, dar prietenoasă a vieții. O poveste plină de vitalitate și speranță care ne ajută să ne împăcăm cu propria viață.

„Acest roman, plin de umanitate, este o odă adusă celei de-a doua șanse.” - France Dimanche
„Un imn al curajului și al solidarității.” - La Libre
„Trebuie să ai cunoștințe profunde despre viață pentru a exprima cu atâta sensibilitate, sinceritate și maturitate acest instinct care ne permite să mergem înainte. Un imn al speranței.” – Le Figaro Magazine

Etichete: ,
Autor: Agnes Ledig
Editura: Editura ACT şi Politon
Anul apariției: 2017
ISBN: 9786069132302
Nr. pagini: 335 pagini

Recenzii

Newsletter