„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută
Cele mai bune 137 de preparate cu peste și fructe de mare

Cele mai bune 137 de preparate cu peste și fructe de mare

Referință: ED-143834
Preț: 16 lei 20 lei
CANTITATE:
1
Adaugă în coș

In aceasta carte, veti regasi sau veti descoperi cele mai gustoase retete, mai vechi sau mai noi, atat autohtone, cat si de prin alte colturi ale lumii. Folosind cu usurinta retetele prezentate aici veti putea prepara cele mai bune gustari, antreuri si feluri principale care vor face deliciul ori

mai mult

In aceasta carte, veti regasi sau veti descoperi cele mai gustoase retete, mai vechi sau mai noi, atat autohtone, cat si de prin alte colturi ale lumii. Folosind cu usurinta retetele prezentate aici veti putea prepara cele mai bune gustari, antreuri si feluri principale care vor face deliciul oricarei mese, fie ca sunteti in cautare de noi retete pe baza de Crap sau Pastrav, fie ca vreti sa va surprindeti prietenii cu Paella sau Midii.

Pestii, crustaceele si fructele de mare au fost strans legate de istoria umanitatii de-a lungul timpului, constituind una din bazele hranei oamenilor. Procurarea lor nu reclama decat un pic de indemanare si de atentie pentru a le transforma in surse inepuizabile de placeri gastronomice. Intreg, bucati, file, preparat in cele mai diverse moduri, pestele va fi intotdeauna o incantare pentru simturi. Mai ales ca el poate fi insotit de aproape toate legumele, precum si de unele fructe. Toate aceste daruri ale apelor pot fi asezonate cu o multitudine de plante aromatice sau de sosuri, unele mai lejere, altele mai consistente, toate avand insa rolul de a le evidentia aromele si a le face mai apetisante. 

 


Etichete: ,
Autor: Valentina Iordan
Editura: House of Guides Publishing Group
Anul apariției: 2013
ISBN: 978-606-8403-47-2
Nr. pagini: 159 pagini

Recenzii

Newsletter