„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută
Cele 10 secrete ale succesului și păcii lăuntrice

Cele 10 secrete ale succesului și păcii lăuntrice

Referință: ED-143584
Preț: 16.8 lei 24 lei

STOC EPUIZAT

Cele zece secrete din această carte sunt cele despre care autorul vorbește sau scrie atunci când are oportunitatea de a se adresa tinerilor. Totuși, aceste secrete sunt valoroase pentru oricine a decis să fie conștient pe calea vieții sale

mai mult

Cele zece secrete din această carte sunt cele despre care autorul vorbește sau scrie atunci când are oportunitatea de a se adresa tinerilor. Totuși, aceste secrete sunt valoroase pentru oricine a decis să fie conștient pe calea vieții sale.

Cărțile de acest gen pun accentul pe importanța muncii asidue, pe dedicare, pe alegerea carierei potrivite, respectului față de reguli, adoptării unui stil de viață sănătos etc. Dar Wayne W. Dyer spune că acest tip de sfat s-ar putea să vă facă să vă întrebați: „Și asta-i tot?”

Cartea a fost scrisă cu speranța că vă va ajuta să evitați acele sentimente de inadecvare (remușcări lăuntrice, care este posibil să vă facă să vă simțiți plini de resentimente din pricina insatisfacțiilor profesionale și personale) și să simțiți pacea lui Dumnezeu, care definește cu adevărat succesul. Autorul vă îndeamnă să citiți aceste secrete cu inima deschisă și să le aplicați pe cele care vi se potrivesc.


Etichete: ,
Autor: Dr. Wayne W. Dyer
Editura: Editura ACT şi Politon
ISBN: 9786068739717

Recenzii

Newsletter