„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută
Ce gătesc vedetele. Reţetele preferate ale vededelor din România

Ce gătesc vedetele. Reţetele preferate ale vededelor din România

Referință: ED-143368
Preț: 11.56 lei 14.45 lei
CANTITATE:
1
Adaugă în coș

Am încercat, alături de vedetele care şi-au exprimat în această carte preferinţele pentru un fel sau altul de mâncare, să facem o călătorie în lumea gusturilor. Aşadar, aveţi, în acest volum şi reţete româneşti, ca la mama acasă, dar şi porţii ge

mai mult

Am încercat, alături de vedetele care şi-au exprimat în această carte preferinţele pentru un fel sau altul de mâncare, să facem o călătorie în lumea gusturilor. Aşadar, aveţi, în acest volum şi reţete româneşti, ca la mama acasă, dar şi porţii generoase de creveţi roz cu usturoi. Aveţi vedete pe care le auziţi aproape non-stop la posturile de radio, şi comici şi actori şi sportivi de renume, şi prezenţe constante în tabloide. E imposibil să nu vă placă măcar unul, e imposibil ca măcar despre unul să nu fi citit o ştire. 

Cât priveşte preferinţele alimentare ale acestora, în unele cazuri e vorba de gusturi educate, în altele de gusturi puternice din copilărie, de fapt despre dragostea puternică pentru mama. 

Am savurat fiecare text şi am vrea ca fiecare reţetă aburindă să vă surprindă papilele gustative, dar şi să vă aducă câte ceva bun din fiecare vedetă pe care am întrebat-o despre ceea ce preferă să mănânce. 

Poftă bună, dar, mai întâi, să aveţi apetit pentru lectură!


Etichete: ,
Autor: Andreea Groza
Editura: House of Guides Publishing Group
ISBN: 9786068403526
Nr. pagini: 104 pagini

Recenzii

Newsletter