„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută
Cartea de leadership

Cartea de leadership

Referință: ED-143784
Preț: 39.2 lei 56 lei

STOC EPUIZAT

Te-ai întrebat vreodată ce trăsături au în comun cei mai de succes lideri, ce fac ei diferit față de ceilalți și ce poți învăța de la ei pentru a-ți crea propriul succes? Dacă da, atunci această carte este pentru tine. 

În ultimii șase ani, 

mai mult

Te-ai întrebat vreodată ce trăsături au în comun cei mai de succes lideri, ce fac ei diferit față de ceilalți și ce poți învăța de la ei pentru a-ți crea propriul succes? Dacă da, atunci această carte este pentru tine. 

În ultimii șase ani, Anthony Gell a realizat interviuri cu antreprenori și CEO de succes din toată lumea, printre care Sir Terry Leahy, fost CEO al Tesco, Richard Reed, fondatorul Innocent Drinks, Olaf Swantee, CEO al EE și Daniel Goleman, autorul volumului bestseller Emotional Intelligence (Inteligența emoțională). 

În Cartea de leadership, Gell combină propria experiență cu informațiile preluate de la toți acești lideri pe care i-a intervievat, pentru a oferi sfaturi și o mai bună cunoaștere asupra următoarelor trei aspecte esențiale: 

Partea I – Prezintă liderii și dezvăluie aptitudinile și obișnuințele personale care au clădit fundația succesului lor;

Partea a II-a – Se concentrează pe ceea ce este necesar pentru a crea și motiva o echipă de clasă mondială;

Partea a III-a – Identifică modul în care obișnuințele unui leadership eficace sunt prezente la toate nivelurile unei organizații. 

„Această carte este pentru acei oameni ambițioși care își doresc să facă o schimbare semnificativă în lumea minunată în care trăim –cei care doresc să îi inspire și să îi ajute pe cei din jurul lor. Este pentru cei care vor să-și trăiască viața cu pasiune și să obțină rezultate remarcabile pe parcurs. Este pentru oamenii care vor să iasă din mulțime și să atingă excelența în activitatea lor. Este pentru cei care s-au săturat de lideri slabi, dictatoriali, egocentrici sau de lideri care sunt pur și simplu mediocri, și pentru cei care își doresc în schimb să ridice ștacheta și să fie ei înșiși măreți. 

Această carte este atât pentru liderii experimentați, căliți, care sunt suficient de deștepți pentru a ști că învățarea nu se oprește niciodată – că urmărirea excelenței în leadership este o activitate de-o viață – cât și pentru liderii nou desemnați, care își doresc cu nerăbdare să deprindă încă de la început obiceiuri bune de leadership. Este pentru cei care își doresc ca echipa lor să obțină rezultate excepționale, nu mediocre, și se adresează liderilor din companii mari, precum și liderilor din companii micuțe (dar ambițioase).


Etichete: ,
Autor: Anthony Gell
Editura: Editura ACT şi Politon
Anul apariției: 2017
ISBN: 9786069131862
Nr. pagini: 443 pagini

Recenzii

Newsletter