„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută
Cactuşii - cultivare şi îngrijire

Cactuşii - cultivare şi îngrijire

Referință: ED-143284
Preț: 20.45 lei 28.8 lei
CANTITATE:
1
Adaugă în coș

Pornind de la faptul că popularitatea cactuşilor - aceste fascinante plante, cu florile într-o bogată paletă coloristică - este în continuă creştere, prezenta carte, apărută în colecţia Grădina noastră, îşi propune să ofere celor interesaţi o serie de inform

mai mult

Pornind de la faptul că popularitatea cactuşilor - aceste fascinante plante, cu florile într-o bogată paletă coloristică - este în continuă creştere, prezenta carte, apărută în colecţia Grădina noastră, îşi propune să ofere celor interesaţi o serie de informaţii despre cultivarea şi îngrijirea lor la domiciliu. Cititorii vor afla care este habitatul natural al acestor plante, precum şi o serie de curiozităţi din viaţa lor, fiindu-le prezentate apoi aspecte legate de modul de cultivare a cactuşilor în locuinţele noastre, în grădini, sere, în câmp, precum şi de aranjarea lor într-un mod cât mai decorativ.

Pas cu pas, iubitorii acestor plante vor fi instruiţi cum să aleagă soiul de cactus potrivit şi vasul în care va fi sădit, ce îngrăşăminte să i se administreze, care sunt condiţiile ce trebuie să i se asigure pentru o bună dezvoltare, dezvăluindu-li-se apoi particularităţi legate de înmulţirea şi altoirea diferitelor soiuri.

Nu au fost uitate informaţiile despre bolile şi dăunătorii cactuşilor şi mijloacele de combatere a acestora. La final este ataşat un calendar, defalcat pe luni, conţinând lucrările de întreţinere a cactuşilor pe tot parcursul anului.


Etichete: ,
Autor: Markus Berger
Editura: Editura Casa
Colecția: Grădina noastră
Anul apariției: 2012
ISBN: 9786068189529
Nr. pagini: 80 pagini

Recenzii

Newsletter