„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută
Broşe din materiale textile - Idei creative 81

Broşe din materiale textile - Idei creative 81

Referință: ED-143155
Preț: 4.82 lei 13.39 lei
CANTITATE:
1
Adaugă în coș

Broşele sunt accesorii care pot personaliza şi aduce o notă originală vestimentaţiei noastre.

Cu ajutorul unei broşe, îmbrăcămintea noastră devine unică, înfăţişarea noastră primeşte o notă cu totul specială. Broşele se prind nu doar pe bluze sau sacouri, ci

mai mult

Broşele sunt accesorii care pot personaliza şi aduce o notă originală vestimentaţiei noastre.

Cu ajutorul unei broşe, îmbrăcămintea noastră devine unică, înfăţişarea noastră primeşte o notă cu totul specială. Broşele se prind nu doar pe bluze sau sacouri, ci şi pe pălării, eşarfe, fulare sau chiar pe genţi.

Modelele şic din această carte se realizează rapid, simplu şi – nu în ultimul rând – costă doar câţiva bănuţi. Dacă ne confecţionăm singuri broşele, cu siguranţă, vom obţine accesorii deosebite. Dintre modelele propuse, atât fetiţele cât şi persoanele adulte îşi vor găsi un design pe plac, aparţinând unuia din stilurile sport, jucăuş, romantic sau elegant. Broşele se pot confecţiona urmând cu exactitate descrierile, dar vă recomandăm adaptarea lor la gusturile şi garderoba dumneavoastră, realizându-vă propriile idei după deprinderea modului de lucru.

O foarfecă, un ac, aţă, lipici, câteva resturi de materiale textile, panglici, mărgele – iată care sunt materialele necesare pentru confecţionarea broşelor.


Etichete: ,
Autor: Pereczes Orsolya
Editura: Editura Casa
Colecția: Idei creative
Anul apariției: 2013
ISBN: 9786068527215
Nr. pagini: 32 pagini

Recenzii

Newsletter