„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută

Edituracasa.ro - Blog

Vești bune de la Conni

carte copii colectia conni noi aparitii titluri noi prietena mea Conni


Seria preferată a micilor cititori - prieteni ai lui Conni, s-a imbogățit cu două titluri noi, proaspete și promițătoare.


Conni merge la școală” descrie în detaliu această experiență importantisimă în viața unui copil. Pregătirile, care încep mult înainte, cu emoția anticipării: „Conni încă nu știe dacă trebuie să se bucure sau nu că merge la școală. Ce se va întâmpla dacă învățătoarea ei va fi foarte severă?
Urmează o primă vizită la școală cu impresii de neuitat: tabla, planșe colorate pe pereți, bănci așezate în șiruri și elevi gonind pe coridoare în pauză; dar și momentul sărbătoresc al pregătirii ghiozdanului: creioane colorate, vopsele, caiete, dosare și plastilină - toate scânteietor de noi și îmbietoare. Toată lumea contribuie la buna desfășurare a primelor întâlniri cu școala, iar emoțiile se risipesc în curând, fiind înlocuite cu încredere și curiozitate.


Conni se ceartă cu Iulia” este o poveste în care o vedem pe Conni tristă. O ocazie rară, dar și o lecție prețioasă pentru toți copiii, mari și mici deopotrivă. 

Orice prietenie, oricât de temeinică și frumoasă, e încercată de certuri și neînțelegeri. Învăță împreună cu Conni să depășești momentele de discordie și tristețe cu răbdare, respect și dragoste.


„- Vrei să fim din nou prietene? - întreabă Conni. Și Iulia spune pur și simplu da și îi zâmbește lui Conni. Totul e atât de frumos!”


Înapoi

Newsletter