„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută

Edituracasa.ro - Blog

Universul cosmic și cel... culinar în titlurile noi din seria Junior!

cadouri noutati junior carti copii

Titlurile noi din seria „Junior” vor fi pe placul celor mici și mari deopotrivă, or ambele invită la drum spre universuri misterioase: cel cosmic și cel... culinar.


Ai visat vreodată să zbori în cosmos? Dacă ar fi să te trezești în imensitatea interstelară fără cablu de siguranță, să îți amintești de rucsacul cu propulsie, care te va întoarce într-o clipită înapoi la stație!Așadar, înainte să te aventurezi într-o asemenea călătorie, e bine să afli toate secretele acestei meserii fascinante. Cum ajungi în spațiu și cum funcționează o rachetă? Ce e cu imponderabilitatea și cum te împaci cu ea atunci când vrei să dormi sau să mănânci pe Stația Spațială Internațională? Și, de fapt, ce face un astronaut și la ce bun plimbările prin spațiu?


Iar cea mai importantă întrebare la care va primi răspuns micuțul cititor este: „Cum poți deveni astronaut?”


Mancarea e un lucru banal în lumea adulților, dar când e vorba despre copii, lucrurile stau foarte diferit. Universul culinar, savuros și bine mirositor, ridică multe întrebări și ascunde o sumedenie de taine dulci-acrișoare.Deschiderea ferestrelor cartonate face ca povestea alimentelor să se aprofundeze până la origini! Una dintre clapete te lasă să tragi cu ochiul la un brutar în acțiune, o altă ferestruică îți arată un cuib de cartofi pitit în pământ, iar capitolul dedicat felurilor în care te poți face util în bucătărie, chiar și atunci când ești de-o șchioapă, îi va inspira negreșit pe cititori.


Înainte de a trimite comanda, nu uitați să treceți la comentarii titlul unei cărți din oferta Editurii Casa pe care v-ar plăcea să o aveți în bibliotecă! Aveți șansa să câștigați acel titlu la extragerea din 18 decembrie. Mai multe detalii aici.
Înapoi

Newsletter