„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută

Edituracasa.ro - Blog

Top 5 activități pentru copii - ușoare, dar de efect

activitati copii idei creative

Pentru aceste zile în care căutăm soluții de urgență pentru toată energia de care debordează copiii noștri rămași la sol, am pregătit câteva sugestii de activități culese de pe rafturile noastre cele mai creative și mai prietenoase cu cei mici.


Frumusețea acestor meșteșuguri pentru pici constă în ușurința cu care se pot pune în practică tehnicile descrise pe paginile bogat ilustrate (și cu șabloane unde e cazul), dar și în accesibilitatea materialelor. Toate cele cinci tipuri de activități folosesc în primul rând hârtie colorată, pe lângă foarfecă și lipici. Așadar, nu e nevoie să bateți magazinele hobby înainte să vă suflecați mânecile și să vă puneți pe treabă cot la cot cu cei mici.


1. Figurine din cerculețe de hârtie. Toate elementele figurinelor sunt realizate din cercuri pliate în cele mai diverse și neașteptate moduri. Pe lângă artă și distractie, e vorba și de geometrie aplicată! În afară de hârtie, lipici și foarfece, veți avea nevoie și de un compas.2. Quilling pentru copii. Este o activitate de un nivel superior, însă perfect abordabilă pentru micuții familiarizați cu îndeletnicirile artistice. Cartea conține tehnicile quilling de bază și câteva modele haioase, delicate și simpatice într-o selecție specială pentru copii.3. Animăluțe vesele din hârtie. Cu șabloanele puse la dispoziție micilor creatori în carte, hârtie colorată și un lipici, îți poți umple ograda cu găini, purceluși, pisici și șoareci.4. Figurine din farfurii de hârtie. O tehnică de lucru ingenioasă cu rezultate de mare efect. Farfururii de carton, lipici și vopseluri încredințate unor mâini dibace, se vor transforma în crocodili, rechini, țestoase, pui, dar și genți unicat.5. Lalele și alte flori origami. Pentru iubitorii de flori și împăturire cu artă a hârtiei, este activitatea perfectă!Alte câteva zeci de activități potrivite pentru cei mici, le găsiți în colecția Idei creative. Toate titlurile din această serie sunt la un preț de maximum 5 lei, iar la achiziția a peste 50 cărți, prețul per volum este de doar 3 lei (nu uitați să folosiți codul voucher „creativ” înainte de a trimite comanda, pentru a revendica această reducere).


Spor la treabă cu bucurie!
Înapoi

Newsletter