„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută

Edituracasa.ro - Blog

15 sfaturi pentru o nuntă reușităNunta este un eveniment deosebit pe care fiecare cuplu îl dorește cât mai aproape de perfecțiune.

Iată 15 sfaturi pentru o nuntă reușită.


1. În localul ales, cere sfatul personalului în privinţa meniului, a modului de aşezare a nuntaşilor, roagă-i să-ţi împărtăşească din experienţa lor, s-ar putea să-ţi fie de folos!


2. Nu-ţi fie teamă să introduci noutăți în meniu, dar ţine cont şi de amatorii de bucătărie tradiţională!


3. Cere-i organizatorului tău să te însoţească la locaţia nunţii, pentru a putea vedea concret ce se poate realiza din cele ce ți-ai dorit.


4. Dacă simţi că organizatorul încearcă să-şi impună propriile sale concepții, ignorându-le pe ale tale, nu ezita, schimbă-l!5. Încă înainte de întâlnirea cu decoratorul gândeşte-te la florile tale preferate, la culorile agreate, adună imagini cu respectivele flori şi arată-le decoratorului pentru a-i ușura munca!


6. Toate elementele decorațiunilor trebuie să fie în armonie unele cu celelalte. Pentru a se realiza acest deziderat, se recomandă să cumperi, din acelaşi loc buchetul de mireasă, aranjamentele florale pentru biserică şi sala de mese, într-un cuvânt, toate accesoriile realizate din flori vii.


7. Grăitorul sau maestrul de ceremonii poate fi garantul unei nunți reușite! 8. În alegerea rochiei trebuie să ţii cont de ceea ce-ți dorești, dar şi de propunerea specialistului. Nu lăsa ca prietenele să te influenţeze în alegerea ei, iar în ziua nunții să constați că nu te simţi bine cu ea.


9. Este important ca, înainte de nuntă, rochia de mireasă să fie ajustată după măsurile tale. În ziua nunţii ea trebuie să stea pe tine ca turnată!


10. Nu elimina muzica de petrecere din program, deoarece în mod sigur, unora le va lipsi spre dimineaţă!


11. Tortul nu se alege pentru a satisface așteptările musafirilor, el trebuie să fie așa cum l-ai visat, cum îl dorești!


12. Cere oferte din mai multe locuri, fără a pierde din vedere calitatea! Preţul torturilor diferă în funcție de materia primă și profesionalismul cofetarului.


13. Realizarea fotografiilor de nuntă necesită timp mai îndelungat! Din ce în ce mai multe cupluri amână ședința foto pe altă zi decât cea a nunții, acordându-i astfel, câteva ore fără stres şi grabă.


14. Cere cameramanului să-ți execute un videoclip de câteva minute, care să cuprindă toate momentele zilei; acesta poate fi postat pe internet.


15. Fii de faţă la selecţia muzicii pentru filmul video montat şi editat. Având fundalul muzical preferat de voi, filmul astfel personalizat, vă va reprezenta într-adevăr pe voi.


Sfaturile prezentate sunt cuprinse în paginile cărții ,,Nunta visurilor tale'', un ghid special gândit pentru a ajuta mirii să organizeze nunta pe care și-o doresc.


Această carte are acum o reducere de 70%.


Înapoi

Newsletter