„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută

Edituracasa.ro - Blog

Sfârșit de promoție și noi aparițiiWeekendul acesta ia startul cu două motive de bucurie pentru toți prietenii noștri pasionați de grădinărit. Promoția Grădinărim cu spor, în luna lui Mărțișor! se prelungește până la sfârșitul săptămânii, motiv pentru care, dacă nu ați făcut-o încă, vă invităm să profitați de super reducerile pe care vi le-am pregătit și să achiziționați pachetele de cărți de grădinărit dorite până pe 3 aprilie. În plus, avem noi apariții în colecția Grădina noastră, două titluri de care niciun grădinar, profesionist sau amator, nu se poate lipsi.


Profitați, așadar, de ultimele zile în care puteți beneficia de prețul de doar 51,84 de lei, valabil în continuare pentru fiecare dintre cele cinci pachete promoționale cu cărți de grădinărit, și completați-vă biblioteca de specialitate cu aceste volume. Iar pentru că, de acum înainte, putem spune că primăvara s-a instalat complet în grădinile noastre, nu mai avem timp de pierdut și orice sfat care ne va ajuta să avem o grădină mai frumoasă e binevenit, am scos de sub tipar două noi apariții din colecția Grădina noastră, cărțile Socul: cultivare, utilizări în gastronomie şi în farmacia casei și Trandafirii: îngrijire şi tăiere, de Kohut Ildikó, respectiv Eckart Haechen.Cele două volume vă vor descoperi toate secretele cultivării trandafirilor și a socului, metode ecologice de îngrijire a acestora, curiozități din istoria cultivării acestor plante, cât și modalități de întrebuințare a acestora în bucătărie și în medicina naturistă.
Cu speranța că v-am stârnit curiozitatea în privința noilor apariții, vă dorim un weekend cu soare și cu spor la grădinărit!
 
  
 
Carmen Popa
Înapoi

Newsletter