„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută

Edituracasa.ro - Blog

Brioșe cu ciocolată și nuci



Te poftim în bucătărie pentru a prepara brioșe gustoase cu ciocolată și nuci.



Ingredientele necesare sunt:

- 250 g făină

- 3 linguri praf de copt

- 100 g nuci

- 50 g ciocolată menaj

- 2 ouă

- 150 g unt

- 100 g zahăr

- 200 ml lapte

Pentru ungerea formei: unt și făină.

Se amestecă făina cu praful de copt, nucile tăiate grosier și ciocolata ruptă bucățele.

Ouăle se freacă spumă cu untul și zahărul. Se încorporează în amestecul cu făină.

Formele de brioșe se tapetează cu unt și făină sau cu hârtie de copt.

Se umplu formele de brioșe pe trei sferturi, se introduc în cuptorul preîncălzit la o temperatură de 195C și se coc, aproximativ 20-25 de minute, iar apoi se lasă la răcit în forme.

Rețeta face parte din cartea ,,Nucul - Proprietăți și rețete cu nuci'', în paginile căreia vei putea descoperi atât preparate dulci și sărate, care au la bază hrănitoarele nuci, cât și informații esențiale despre „regele pomilor fructiferi"

În luna septembrie, cartea are o reducere de 50%.

39.9 lei - 19.95 lei




Înapoi

Newsletter