„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută

Edituracasa.ro - Blog

Prima mea enciclopedie - universul servit celor mici!Vă prezentăm o noutate mult așteptată, care deschide orizonturi și invită la lectură și copiii care știu să citească singuri. E vorba despre „Prima mea enciclopedie” - un titlu care încununează seria „Junior” , cartonată integral, în buna tradiție a colecției, dar în format ceva mai mare și o structură mult mai complexă.Enciclopedia conține 14 capitole cu tot atâtea domenii de studiu și explorare: de la grădiniță, școală, oraș, hărți, artă și natură la istorie, planeta noastră și cosmosul care o găzduiește.


Ferestrele cartonate transformă experiența cunoașterii într-o explorare interactivă. Ca să afli mai multe, treubuie să deschizi ferestrele, să urmărești firul logic dintre suprafețele filei, să participi activ la descoperirea cărții și a lumii.Deși e indicată pentru copii între 4 și 7 ani, enciclopedia se raportează la capacitatea de a înțelege și a-și apropia lumea înconjurătoare a copiilor mai mici, dar și mai mari decât categoria recomandată. Fiecare copil va fi ghidat după nevoie și fiecare va primi explicațiile pe care le poate asimila cu folos.


Și nu în ultimul rând, „Prima mea enciclopedie” este o carte frumoasă, care va servi un timp îndelungat curiozităților celor mici - de la vârste fragede și până când vor deveni cititori independenți.
Înapoi

Newsletter