„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută

Edituracasa.ro - Blog

Tomatele - de la pasiune la practică - Precomandă,,Tomatele - de la pasiune la practică'' este noua carte cu care te surprindem şi pe care o poţi precomanda (până joi, 22 iunie) la un preţ redus cu 35%.

Ghidul adevăraţilor pasionaţi este despre bucuria propriei recolte, despre gustul desăvârşit şi aroma naturală a roadelor, despre minunatele tomate văzute prin ochii şi inima unui om cu adevărat îndrăgostit de această îndeletnicire, o sursă de inspiraţie pentru tine sau cineva drag.
 
Autoarea, Melanie Grabner, oferă alternativa amenajării unei grădini pe spaţii restrânse, aducând în spaţiul de analiză al cititorului soiuri felurite de tomate, care surprind prin diversitatea culorilor şi a formelor, prezentând avantajele şi dezavantajele cultivării acestora, precum şi o sumedenie de sfaturi practice pentru o recoltă bogată şi sănătoasă.
 
Pe lângă informaţiile preţioase privind identificarea corectă şi combaterea bolilor şi dăunătorilor, paginile acestei cărţi prezintă rolul tomatelor în păstrarea sănătăţii şi frumuseţii, metode de conservare a acestora, culminând cu reţete delicioase cu tomate.
 
,,Tomatele - de la pasiune la practică'' este o carte completă şi complexă, care abundă în imagini deosebit de frumoase, unde vedetele sunt gustoasele tomate.
Înapoi

Newsletter