„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută

Edituracasa.ro - Blog

Precomandă cele mai noi 3 cărți din seria Idei creative!Azi, de Sfinții Mihail și Gavril îți dorim LA MULȚI ANI dacă ești printre sărbătoriți! Chiar dacă nu ești, te întâmpinăm cu o reducere de 40% la cele mai noi 3 titluri din seria Idei creative, pe care le poți precomanda acum!
Ce accesorii poți crea îmbinând trecutul cu prezentul?„Alternând vechiul cu noul, autoarea insistă să ne arate că din combinaţia celor două pot ieşi, uneori cu foarte puţin efort, podoabe extraordinare care se încadrează perfect într-un context modern.” (p. 3, Brâie de inspirație folclorică) 

Care este baza unei activități creative și ce îi asigură succesul?„Orice activitate de creaţie are la bază o idee şi se concretizează prin punerea ei în practică. Ideea este bună atunci când e originală, iar aplicarea ei în practică trebuie să fie captivantă.” Pentru că „omului creativ nimic nu îi este imposibil” vă dorim succes în realizarea tuturor modelelor din carte și mai ales la unele create chiar de voi. (p. 3, Figurine din farfurii de hârtie) 
 
Ce activități îi propui copilului tău atunci când nu vrei să folosească internetul sau televizorul?Multe... mai ales când „în majoritatea cazurilor, e suficient să mergeţi până în bucătărie unde veţi găsi tot necesarul de materiale, după cum urmează: Farfurii din hârtie, plate şi de mărime mică Hârtie pentru brioşe, albe şi rotunde Dantelă pentru torturi, albă, rotundă Clame pentru haine, din lemn natur Spatule natur Cofraj de ouă, hârtie Cilindru de carton de la role de hârtie Şerveţele colorate Paste făinoase (fusili) Lingură mare de plastic, albă Nasturi coloraţi şi cu modele” (p. 5, Abilități practice pentru cei mici) 
Consultați pe site modelul oferit gratuit pentru fiecare carte! Vă dorim spor şi distracţie plăcută!
Înapoi

Newsletter