„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută

Edituracasa.ro - Blog

Poveștile potrivite – resurse magice în universul copilărieiNoile titluri din oferta de carte dedicată copiilor îi invită pe aceștia în aventura explorării propriilor emoții și a descoperirii diferitelor activități specifice copilăriei.


În perioada de precomandă (30 octombrie - 12 noiembrie), cărțile prezentate au o reducere de 30%.,,Speriat, furios sau vesel'' este volumul care aduce în atenția copiilor principalele cauze ale schimbărilor de dispoziție, tratând cu acceptare fiecare emoție negativă și punând accent deosebit pe acele acțiuni care pot aduce zâmbetul pe buze și bucuria magică a copilăriei.


Cartea își propune să abordeze întrebări precum:


- De ce plângem uneori?


- Ce te înfurie?


- De ce îți este cel mai frică?


- De ce ne certăm?


- Care este cel mai frumos sentiment?


Pe baza acestor întrebări, fiecare părinte va putea înțelege mult mai bine comportamentul propriului copil, asigurându-i tot confortul de care are nevoie, cultivând întotdeauna curajul de a fi autentic.


,,Tot ce pot face eu'' este cartea care prezintă diverse activități pe care copilul le poate face singur, în diferite etape ale copilăriei, cum se poate implica în realizarea treburilor gospodărești, dar și câte lucruri minunate mai are de învățat.


Bazându-se pe întrebările presărate în poveste, părinții vor descoperi noile activități preferate ale copiilor, cum se raportează aceștia la anumite situații, precum și care le sunt dorințele reale.


Cele două cărți sunt cu adevărat speciale, lansând invitații deschise spre cunoaștere, mizând pe o dezvoltare armonioasă care are la bază acceptarea de sine, încrederea în forțele proprii și bucuria fiecărei realizări.
Înapoi

Newsletter