„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută

Edituracasa.ro - Blog

Precomandă acum Bobiță și Buburuză la bal mascatVrei o veste bună pe ziua de azi?De azi, poți precomanda cea mai nouă apariție din seria Bobiță și Buburuză, Bobiță și Buburuză la bal mascat.
Cartea cuprinde 2 povestiri.Prima, Bal mascat, îi prezintă copilului tău modul în care acest grup de prieteni își pregătesc costumele pentru bal. Este o șansă, pentru el, de a vedea mai multe idei de costume, dar și modul în care prietenii se ajută între ei atunci când ceva merge prost cu un costum. Puteți profita de ocazie și de revelion să organizați o petrecere - bal mascat.

A doua povestire, Concurs de gimnastică, pune accentul pe importanța mișcării, pe faptul că fiecare dintre participanți are o calitate pe care ceilalți nu o au. Aceștia organizează o probă în plus atunci când văd că Bobiță este afectat de faptul că el este singurul care nu a câștigat. Poate totuși cea mai importantă idee, cu care să rămânem în această lună specială, este aceea de a prețui fiecare om pentru ce are unic.
Ți-am pregătit pachete de cărți bune de pus sub bradul împodobit!Bucură-i pe cei din jur cu cărțile cele mai potrivite pentru ei!
Înapoi

Newsletter