„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută

Edituracasa.ro - Blog

Conni aduce noi povești captivanteConni, prietena copiilor isteți, surprinde cu trei titluri noi:

-Conni o ajută pe mama

- Conni merge la dentist

- Conni și bebelușul,,Conni o ajută pe mama'' este povestea care arată că un copil poate fi implicat responsabil în realizarea treburilor casei, având bucuria propriilor realizări, aspect care îi sporește semnificativ încrederea în forțele proprii.

Vizita la dentist poate provoca neliniște și multe întrebări care își găsesc răspunsul în paginile cărții ,,Conni merge la dentist'', alături de câteva sfaturi pentru îngrijirea dinților, pe care fiecare copil trebuie să le urmeze.


Vestea sosirii unui frățior sau a unei surioare, este un subiect delicat pentru majoritatea copiilor, care trebuie tratat cu seriozitate de toți părinții.

,,Conni și bebelușul'' este povestea care vine să ofere un model despre cum poate fi anunțată marea veste, cum să fie asigurat copilul că va fi în continuare important, dar și cum poate întâmpina bebelușul, implicându-se activ în îngrijirea acestuia.

Iată trei povești care vor cuceri prin simplitate și mesaje care promit să-și atingă ținta, constituind cadouri ideale pentru Ziua Copilului.
Înapoi

Newsletter