„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută

Edituracasa.ro - Blog

Pățaniile noi ale lui Conni

prietena mea conni conni colectia conni carte copii

Colecția Prietena mea Conni, este completată astazi cu două titluri noi, fermecătoare, în care Conni depășește cu brio, ajutată de familie și prieteni, mici probleme delicate, dar și situații care îi dau fiori.


Conni se pierde de mama” începe cu o excursie cât toate zilele în oraș, la cumpărături. Lumea văzută prin ochii micuței Conni seamănă izbitor de mult cu cea văzută prin ochii micilor cititori – toate acele detalii curioase: prima gentuță și primii zece lei de la bunica, orașul multicolor, probarea pantofilor și marele magazin universal, o adevărată junglă în care e tare greu să nu te lași furat de scara rulantă, cabinele de probă cu oglinzi uriașe, standuri rotative, care se transformă în caruseluri amețitoare.


Conni se pierde de mama, și chiar atunci când disperarea e gata să pună stăpânire pe micuța exploratoare, în difuzor se aude un anunț salvator!


Acum Conni, dar și micuțul cititor, știu ce au de făcut când, într-un peisaj urban nemărginit, se pierd de mama.
Conni are păduchi” este un adevărat manual pentru adulții panicarzi, dar și o poveste frumoasă despre abordări calme și prietenoase ale unor situații delicate.


Conni și câțiva colegi de la grădiniță fac păduchi, iar ceea ce urmează e o călătorie captivantă pe la farmacie, printre proceduri descrise în detalii savuroase și extrase simpatice din viața insectelor mici, care își fac nestingheriți o grădină zoologică în capul lui Conni.
Problema este depășită repede, iar participanții la această aventură sunt acum mai informați și mai pregătiți pentru orice surpriză.
Înapoi

Newsletter