„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută

Edituracasa.ro - Blog

Ouă de Paști cu stil și inspirație!

carti pasti primavara idei creative

Dacă nu stăpânești arta încondeierii ouălor de Paști, te poți delecta cu altfel de activități artistice în preajma Sfintelor Sărbători! Ouăle încondeiate cu măiestrie vor fi mereu obiectul admirației noastre, însă ce facem acasă, ca parte a pregătirii pentru Paște, este să vopsim ouăle în roșu și, alternativ, alte culori, cu vopsea alimentară, lăsând pe seama artiștilor decorațiunile mai sofisticate.


Anul acesta putem încerca ceva diferit. Ne putem alege cu mici suvenire pascale – ouă decorate aplicând tehnici populare, cu materiale accesibile în orice magazin hobby. Efect impresionant garantat!


Pentru tehnicile prezentate în Decoraţiuni florale de Paşti, vei avea nevoie de ouă din plastic transparent sau opac, ouă de polistiren, șnururi decorative, instrumente pentru quilling (ac special și fâșii de hârtie), petice textile colorate, șervețele cu model floral romantic, un pistol de lipit.


Tehnica șervețelului se poate folosi atât pe ouă transparente, aplicată din interior, sau pe ouă din plastic opac. Dacă îți place efectul shabby romantic al acestei tehnici, o poți folosi pentru decorarea ghivecelor de flori, a micului mobilier și a altor obiecte – așa cum îți dictează fantezia.Fiecare tehnică de decorare a ouălor prezentată aici este însoțită de instrucțiuni detaliate – de la pregătirea instrumentelor și materialelor necesare, la realizarea ilustrată pas cu pas până la ultimul retuș - laolaltă cu idei de prezentare fermecătoare. În afară de ouă decorate cu stil, vei găsi idei pentru coronițe de primăvară, aranjamente florale, tablouri de Paște, aranjamente de masă și multe altele.
Înapoi

Newsletter