„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută

Edituracasa.ro - Blog

O carte-cadou pentru pasiunile celor dragi

cadouri noutati

O carte frumoasă, cu coperți cartonate, format mare și conținut care îți hrănește pasiunile, nu e oare acesta cel mai potrivit cadou pentru cineva drag? Avem câteva sugestii pentru cei care vor să ofere cadou o carte, adunate pe raftul recomandărilor.Cei pasionați de bucătărie pot fi răsfățați cu un adevărat festin de cuvinte, imagini, curiozități și povești despre pâine, la pachet cu un rețetar elegant în care să își înceapă propriul parcurs culinar, să adune laolaltă rețete pe pagini cu ornamente delicate, precum gustul și aromele bucatelor alese.


Vinul este o pasiune nobilă, iar cei care îi iubesc buchetul și miresmele, îi iubesc și istoria, geografia, particularitățile știute doar de veritabilii connoisseurs. Dacă cineva drag iubește vinul, tocmai ai găsit cadoul perfect pentru el, alături de o sticlă de Sauvignon Blanc.Pentru erudiți și visători, călători și filateliști împătimiți, cel mai frumos cadou este cea mai nouă apariție editorială la Editura Casa: „Pe urmele țărilor dispărute”.


Cerul înstelat și luna sunt cadouri prețioase pe lângă a o carte care le explică pe toate, le așază în ordine pe harta celestă și te ajută să le recunoști și admiri spunându-le pe nume.Și pentru cei care vor să înceapă cu bine noul an, o agendă care să îi ajute să își țină sub control cheltuielile și să își cumpănească bine planurile de viitor este un cadou cu care nu vei da greș! Agenda începe, așa cum se cuvine, în ianuarie.Povestește-ne despre pasiunile celor dragi, iar noi îți vom sugera un cadou de valoare pentru ei.
Înapoi

Newsletter