„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută

Edituracasa.ro - Blog

Colecția Chiț-Chiț citeșteÎn oferta de carte dedicată copiilor își fac loc noi titluri valoroase.


Colecția Chiț-Chiț citește, recomandată copiilor cu vârsta peste 3 ani, se lansează cu următoarele titluri:


- Să facem sport!


- Cum e vremea azi?La grădiniță se organizează Săptămâna sportivă, un bun  prilej pentru ca fiecare copil să prezinte colegilor sportul său preferat.


Copiii vorbesc cu încântare despre sporturile practicate: de la fotbal, judo sau inot la gimnastică, balet, yoga, călărie sau schi.


,,Să facem sport!’’ este cartea care încurajează fiecare copil să experimenteze și să aleagă sportul pe care să-l practice cu plăcere.Vremea poate fi frumoasă și capricioasă deopotrivă, reușind să ne influențeze starea de spirit, alegerile și activitățile pe care le desfășurăm de-a lungul zilei.


Cartea ,,Cum e vremea azi?’’ explică, pe înțelesul celor mici, cum se formează norii și începe furtuna, de ce avem parte de zile călduroase și de zile friguroase, cum apare curcubeul și care este circuitul apei în natură, oferind și un mic dicționar care va ajuta copiii să dobândească noțiuni esențiale despre starea vremii.


Lecturarea acestei cărți dezvăluie care este cel mai capricios anotimp, dar și care sunt hainele potrivite pentru fiecare tip de vreme.


Colecția Chiț-Chiț citește are misiunea de a îmbogăți universul cunoașterii micilor cititori!
Înapoi

Newsletter