„Cărți pentru întreaga familie”
CONTUL MEUIntră în cont
COȘUL MEU0 produse
Caută

Edituracasa.ro - Blog

Noi titluri JuniorCopiii întreabă...colecția Junior răspunde prin noi cărți captivante!


,,Excavatorul'' și ,,Azi, mâine, acum și imediat'' sunt titlurile care se află în precomandă până în 20 februarie, cu o reducere de 30%.Utilajele sunt cu adevărat fascinante pentru micii exploratori, a căror curiozitate vizează atât componentele acestora, cât și modul de funcționare și rolul pe care îl îndeplinesc.


Această carte vine să satisfacă dorința de cunoaștere a celor mici, prezentând excavatoarele cu șenilă și cele pe roți, modul în care sunt folosite pe șantier, care este sarcina excavatoristului și ce rezultate sunt obținute.Pentru copii, raportarea corectă la timp poate fi o adevărată provocare care îi pune pe părinți în postura de a trece testul răbdării.


Cartea ,,Azi, mâine, acum și imediat’’, prin situațiile desprinse din realitatea cotidiană, sprijină părinții în inițiativa de a-i ajuta pe cei mici să înțeleagă cursul unei zile, succesiunea și durata activităților pe care le desfășoară.


Lecturâd această carte, copiii vor învăța zilele săptămânii, lunile anului și anotimpurile, vor conștientiza când au suficient timp pentru activitățile care le fac plăcere, dar și când trebuie să se grăbească, asimilând informațiile într-un mod jucăuș.
Înapoi

Newsletter